Om företaget

Vi tar hand om ditt projekt hela vägen från start till avslut. Det är viktigt för oss att du som kund känner dig delaktig i processen därför har vi fokus på att vara tillgängliga och flexibla. Vi är noggranna och arbetar alltid för att nå högsta kvalité.

Vi erbjuder primärt snickeriarbeten av olika slag. Såsom renoveringar inomhus och utomhus. Exempel på detta kan vara byggnation av altan/byte av fönster/dörrar samt håltagning i vägg för nysättning av fönster och dörrar/golvläggning/rivning av väggar samt måleriarbeten m.m. Utöver detta utför vi även nybyggnation samt renovering av balkonger.

Moderbolag är Alcons Balkongentreprenad AB i Stockholm, där har vi primärt arbetat med balkongbyggnation och i en lite mindre del snickeri. Vi har märkt av en efterfrågan i Göteborg och beslutade oss därför för att starta ett dotterbolag här. Alcons Balkongentreprenad har över 20 års erfarenhet. Vi arbetar främst med bygg och anläggning i Göteborg men även balkongbyggnation. Vår snickare Claudio som finns i Göteborg är mycket kunnig i snickeriarbeten och kunderna har vid flertalet tillfällen påpekat att de är mycket nöjda.

Leif Rönnberg, VD.